Thursday, July 28, 2011

Harimau Malaya,Aummm!

Hey pretty girls and handsome boys out there,chewaaah sukew lew tuw! Gosh,my hand is shaking because i'm so excited to update my blog! my laptop rosak because of makhluk Allah mane ntah yg suka spam spam ni,rase nak pang muka dia ade gak? hahahahahah.btw thanks to Atika Rosdi sebab pinjamkan laptop even lap kan taik mata cek yang dah lame bengkak,kemerahan,kegatalan,keberairan,kesepetan dan kerimasan kesangatan ni! almost a week sakit still tak elok lagi! keperitan melanda apabila bangun tido akibat taik mata sebakul :) actually this is not the topic enn? pape ntah ecar ni! well wanna talk about my 1st experience tengok bola live,haishhhh i ni bukannye BIG fan of football but org dah bagi ticket free enn *thanks again to ecar* so pegi jer laaaaaa! kena pulak Chelsea,mmg ape pown i zero! tak kira la MU ker,Liverpool ke or mane mane team jer la,I MEMANG TAK TAWU sape nama player,position or whatever la weih,HAHAHAH! but not bad,bukannye susah kan? org jerit kita jerit,org buat wave kita follow.heeeee! no matter what,that is my first and the last tgok bola live because the worst part is nak naik train biler blk even 3 or 2 station je to tmpat letak kreta STILL i tak tahan sbb bawu ketiak org ni mcm mcm je adenye tambah plak lagi ngan peloh? perghhhhhh terbaik! hahaha memandangkan today Malaysia VS singapore,org bagi free 10 pown still i tak nak pegi but i boleyh support dari tv rumah jer,Good Luck Malaysia <3


2 comments:

  1. Aummmmmmmmm :) You looked cute in that jersey! Hehehehe <3

    ReplyDelete